Vendéglátósként mennyire lehet jól megélni Angliában?
Figyelt kérdés
Tapasztaltok érdekelnének.2019. jún. 20. 12:54
1/2 anonim válasza:
Attól függ. Itt, ahol én élek (300 000 lakosságú város, nem írom le, melyik), nagyon ritka a teljes munkaidős állás, én mikor vendéglátós voltam, heti 20-25 órában dolgoztam. Ebből éltem kb. olyan színvonalon, mint mikor előtte otthon heti 40-50 órában csináltam ugyanezt. Illetve kicsivel jobb színvonalon is, mert simán volt pénzem hazajárni évente 2-szer Magyarországra. Otthon nem lett volna pénzem évente kétszer külföldre utazni. És mielőtt jönnének a tömegszállásos néger szobatársas sztereotípiák, szólok, hogy egy másfél szobás lakást bérelek egyedül az elejétől fogva, amióta kijöttem.
Londonban viszont olyan durvák az albérletárak, hogy ott nem lehetne ugyanezt megcsinálni.
2/2 anonim válasza:
1-esnek teljesen igaza van. Sajnos én londonban dekkoltam 7 évet - szerettem egyébként - de kb. úgy éltem, mint itthon, leszámítva az évi több utazást, csakhogy annak a 80%-a haza volt. Ha visszamegyek, csakis valami pár száz ezres városba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!