Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen Angliában élni?

Milyen Angliában élni?

Figyelt kérdés

Mindig vágytam külföldre.Gondlotam elsőnek célba veszem Angliát.

Magyarországon nekem nincs semmim a családomon kívűl.Nem köt ide semmi rajtuk kívűl.

Új életet akarok kezdeni valahol máshol.

Itt nem is élek.

Au pair-kedésel kezdeném. Ugródeszkának tökéletes.Így akarok majd több országba is elmenni.

Szóval milyen Anglia?London?Mennyivel változott meg az életed, miután oda költöztél?

2019. máj. 17. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

16 évet éltem ott.

Oxford, London, Old Knebworth

Háát.. Hideg is meleg is..

Van ami jó, van amo szörnyű.

Au pair fizu nem túl sok, én eljártam mellette maszekolni ide oda.

Aztán ott is hagytam az egészet 6-7 év után, mert a csilliárdos családok mindig rajtam spóroltak.

Utána én megházasodtam és szültem 3 gyereket kint. Na utána nem lett túl jó, Anglia családtámogatása elég gyatra..

Hazaköltöztünk, itt van saját házunk és ingyenes az ovi. Ezek gyerek szempontból nem elhanyagolhatóak.

Albérlet borzasztó drága

Londonban pedig minden drága. De ugródeszkának nem rossz.

2019. máj. 18. 05:15
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Én 7 évet éltem Londonban, szutyok és nagyon drága. Ha visszamegyek, csak vidéki városba. F 40
2019. máj. 18. 21:10
 3/5 anonim válasza:
73%
Nagyvárosokat teljesen mértékben érdemes elkerülni, drágák és mocskosak, főleg Londont. Viszont ha jol tudsz angolul, értesz is valamihez, és kisvárosba koltozol, teljes mertékben kitudsz magadnak szépen lassan építeni egy biztos jövőt. Mikor kijöttem volt hogy konkrétan sátorban aludtam párommal, aztán csoportban házakban. Mostmeg sikerult saját házat vennünk már, ami nagyon drága mulatság, de kemény munkával es kitartass ertuk el. Szóval, Anglia abban jo, hogyha dolgozol és vamnal celjaid, meglehet valositani, de keményen kell dolgozni, nem kolbaszbol van a kerites.
2019. máj. 23. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem ragaszkodsz az angol nyelvhez akkor inkább tanulj németül és irány ausztia németország vagy svájc.
2019. máj. 29. 21:07
 5/5 goaus ***** válasza:
100%
Én 4,5 évet éltem kinn (déli város, nem London vagy egyéb északi nagy iparváros), utána átjöttünk Hollandiába, ami a világ egyik legélhetőbb országa. De mégis hiányzik Anglia.:) Ezzel azt hiszem sokat elmondtam. Az emberek sokkal közvetlenebbek voltak mint a kontinensen, maga a sok zöld, a sok park. Ami rossz ott az a házak állapota és ára, az nem europai. Amugy még a nagy forgalom ami nem tetszett, nagyon nehézkes délről eljutni London környéki repterekre. minden mást nagyon szerette. A pubok, a szép tengerpart, laza munkamorál fizetett szünetekkel, jo hely na.:)
2019. jún. 13. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!