Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ti elmennétek Szeptember...

Ti elmennétek Szeptember végén Horvátországba egy hétre?

Figyelt kérdés
kb 22. től lenne jó nekem. Csak akkor tudnék szabadságot kivenni a munkahelyemen. Egy hétről lenne szó. Mennyi az esélye hogy rossz időt fogok ki?
2019. jún. 9. 09:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
62%

Érdekes mintha 2 különböző Horvátországot ismernénk...

Az első válaszoló totál hülyeséget írt.

De általában a többi is, aki szeptembert temeti, mi mindig szeptemberben nyaralunk, végén, közepén és a 7 év alatt egyszer volt 3 nap hűvös a 7 napból, a többiben irtó meleg..

Szóval 98%-ban durva meleg volt, teljesen más a klíma, ahogy Zágrábot elhagyjuk, teljesen melegebb a klíma, akárki akármit ír, lehet lepontozni nyugodtan!

2019. jún. 9. 18:11
 22/23 anonim ***** válasza:

Köszi, 21-es, hogy ezt írtad - én meg sem mertem szólalni, csak elhűlve olvasom, amit írtak.

Simán elmennék nyaralni, már csak a kikapcsolódás végett is :-)

Kérdező, Te meg bocs, de ha a Gyakorin azt mondják, hogy Horvátország nem jó már ilyenkor, akkor tényleg emiatt nem mennél nyaralni és "megint nem jön össze, kiváló"-t mondasz?

Mi 2 éve pl. áprilisban voltunk 4 napot Alicantében, s simán fürödtünk a tengerben - igaz, előtte elég jó idő volt.

2019. jún. 9. 19:34
 23/23 anonim ***** válasza:
76%

"Horvatorszagban nemigen van utoszezon"

Az egész család ezen a szövegen röhög...

...itt Dalmáciában.

2019. jún. 9. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!