Milyen az élet Birminghamben?
Éltem kint (jelenleg is kint élek, de már nem Birminghamban.
Anglia ha nem is a legrosszabb, de az egyik rossz városa. Közbiztonság nulla. Igaz nem ért engem a 3 év alatt semmi, de nem is mentem este 10 óra után már ki az utcára. Tele van migránsokkal, akik állandóan belekötnek az emberbe. Egyszer az egyik kollégámat aki lengyel, azért támadták meg, mert hogy külföldi..( azért ez vicc nem? migráns ver meg egy normális beilleszkedő "migránst") Kollégámnak az volt a szerencséje, azért nem verték agyon, mert épp meccsről jöttek haza a fanatikus drukkerek, és ők segítettek.
Én nem éreztem jól magam ott. Mindenhol drogozás, füvet szívnak, és nincs semmi tolerancia a másikkal szemben. Ha van lehetőséged akkor ne költözz oda, inkább keress másik várost. Oxfordban élek, itt jobb élni.
Egyébként budapesti nőként mondom, hogy Budapest Birminghamhez képest nagyon nyugodt, laza város..
33/N
Nagyon rossz.
Éltem utána Oxfordban és Dartfordban. Ég és föld.
Te kevered Budapestet valamivel..
Budapest lakosságra is területre is duplája mint Birmingham..
Milyen fele akkora? 😂 Duplája..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!