Tudtok jó programokat Horvátországban, Szlovéniában és Ausztriában?
Szlovéniában rengeteg mindent lehet csinálni. Mi tavaly voltunk a feleségemmel Triglav Nemzeti Parkban. Bled, Bohinj, Bovec. Ha aktív kikapcsolódást szeretnél, akkor én ezt ajánlanám. Rengeteg minden van. Rafting, canyoning, biciklizés, stb. Mindenki tőkjól beszél angolul, kedvesek az emberek. Jó a kaja :)
Mi amikor voltunk, akkor Bovecben raftingoltunk és zipline-oltunk egyet, Bohinjban meg elektromos bringáztunk. Szinte minden sarkon lehet találni egy szolgáltatót, aki segít. mi például itt foglaltuk le a dolgokat:
keresőmotor kirándulóknak
a magunkról oldalról kimásoltam:
"Egy keresőmotor vagyunk, elsődlegesen technológiai cég, aki a kirándulóknak és kalandoroknak segít. Hasonlóak vagyunk, mint a Google, a Bing vagy a Yahoo!, viszont mi kizárólag a természetben történő aktív kikapcsolódásra specializálódtunk."
a Google-ben ha rákeresel, amúgy látszódik az interjúkból, hogy egy fiatal, ambíciózus csapat, akik összegyűjtik a különböző túralehetőségeket és kereshetővé teszik. szerintem amúgy tökjók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!