Kezdőoldal » Utazás » Európa » Voltál már Montenegróban?...

Voltál már Montenegróban? Elsősorban Krasici vagy Tivat érdekelne. Mit ajánlasz hova menjünk, mit együnk, mit ne együnk? Mennyire van ott drágaság mondjuk Magyarországhoz képest?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, voltam :) [2x Šušanj, 1x Sutomore], de a környéken lévő városokat is megnéztük. [am Sutomore helyett úgy volt Tivatba mentünk, csak már nem volt rá lehetőség].

Merre menjetek? Hát arra felé nem nagyon voltunk, szóval nem annyira tudom. Ha van lehetőségetek menjetek el a Kotori-öbölbe, Žanjicba és a Kék-barlanghoz [kék a víz ott :D nagyon szép]

Egyáltalán nem drága, Montenegró a legolcsóbb nyaralóhely =)

2010. júl. 6. 12:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Tivat a kotori öbölnél van.
2010. júl. 12. 08:38
 3/4 anonim válasza:
2 hete voltam Tivatban, vagyis inkább egy közel levő szigeten (Ostrvo Cvijeca). Olcsó lakás, 5 percre tőle egy szép strand (Kalardovo). A legközelebbi bolt (non stop) kb 2 kilométerre van onnan, de éjszaka kellemes sétálni. Nekem nagyon jó nyaralás volt, 220€-ba került összesen.
2010. aug. 11. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Bocs, nem nézem miket írok :D

2010. aug. 11. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!