Hól találok jó Allinclusive ajánlatokat? Lidl Aldi utazással tapasztalat? Ebben mindig benne van a repülő is, vagy lehet úgy is, hogy én óldom meg az odautazást?
Bónusz brigádon és tesco utazáson nézz körül. Egészen kedvező ajánlatok szoktak lenni, viszont általában a csomagon nem lehet variálni csak bizonyos mértékben (pl. éjszaka hosszabbítás).
Egyébként jó ár-érték aránynál nem biztos, hogy érdemes az all inclusive ellátásban gondolkozni.
Drága szívem! A "hól" is rövid o. És még nézd meg a szótárban a többi hibát is. Ha már az én helyesírásomba nem tudsz belekötni, csak a 19%-ba? XD
A te helyesírásod is magáért beszél XD Mielőtt repülőre ülsz, előbb juss ki a bekötőútig XD
1-es vagyok. Általában az all inclusive ellátás sem túl autentikus. Arra törekednek, hogy mindenki találjon ínyére valót, vagyis nem a helyi ételkülönlegességeket fogják felszolgálni. Én továbbá azért sem szeretem, mert akkor a programot mindig úgy kell szervezni, hogy ebédre visszaérjünk. Félbevágja a napot. Inkább félpanzió. Amit meg azért nem szeretek, mert egy-egy este csak elmenne az ember valamilyen helyi étterembe megkóstolni valamilyen helyi ételt. Viszont ha tudom, hogy ki van fizetve a vacsora, a hülye smucig lelkem nem szívesen megy máshova... Szóval mi általában csak reggelit szoktunk kérni, de az nekünk alap. A többit megoldjuk.
Érdemes nem a turista paradicsomok közepén enni, hanem top 10 ár-érték arányú éttermeket keresni az eldugott utcákban, ahol inkább helyiek esznek. Tripadvisor-nak pl. olykor egészen jó tippjei vannak.
Édesem, a helyesírásod szerintem is förtelmes. Aztán van valami ótvar a gondolkodásodban is, de ezt csak a kérdésed alapján gondolom, mert totál dilettánsként úgy teszel, mintha neked házhoz kellene vinni a reggelit, ebédet és vacsorát.
Nos, 2019-ben az emberek többsége képes a neten foglalni egy rendes szállást, erre a legtöbb magyarnak épp elég a booking.com felkeresése, amit azzal kompenzálnak az utazók, hogy ott helyben vesznek reggelit, ebédet és vacsorát.
Nem tudom, nyelveket beszélsz-e, mert a többségünk gagyog egy picit. de az is jó, ha csak azt mondod, garcon (ez a pincér francia neve) .... tudom én is, hogy ódivatú a műveltségem manapság.... és rámutatsz a kordonblőre.
Így megy ez Krúdy és Vonnegut óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!