Kezdőoldal » Utazás » Európa » Németország vagy Írország?...

Németország vagy Írország? Kinek való Németország vagy Írország?

Figyelt kérdés
Nyáron au pairkedni készülök. Egy évre mennék, és nem tudom eldönteni melyik országba menjek. Németül nagyon keveset tudok még,ezért izgulok, hogy hogyan tudnék így helytállni, illetve melyik országban érezném jobban magam. Németországban fele annyit fizetnének, de a fizetés nem minden. Írországban zavaró lenne a rossz idő, a rossz közlekedés és kevésbé ismerem a kultúrát.
2019. ápr. 17. 09:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kedves Nyolcadik!

Au pairként a családdal laknék, ott kapnék ennivalót, mindent. Ha egyéb elfoglaltságom lenne, programozni szeretnék, azt kellene fizetnem. Mi mindenről tudsz, hogy drágák Írországban?

2019. ápr. 18. 10:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem készülsz Te sehova, csak nagyszünetben unatkoztál.
2019. ápr. 19. 23:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Na hát ismét egy unatkozó, önjelölt gondolatolvasó :) Köszönjük szépen nektek az "értékes" hozzászolásokat! :)
2019. ápr. 22. 15:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia, korántsem olyan vészes az időjárás Írországban, mint ahogy azt sokan feltételezik. Én imádom. A tél sokkal enyhébb. Ott lakó au-pairként kiadásod nem sok lesz, így én azt tanácsolnám, gyere! Galway a legjobb, de Cork vagy Kilkenny is ok. Dublin szürke és indokolatlanul drága.
2019. máj. 2. 08:30
 15/16 anonim válasza:

Nekem semmi bajom az Írországi időjárással ::)) a forgalommal sem, én teljesen boldog vagyok itt.

Milyen munkát keresel és melyik városra gondoltál?

2019. máj. 20. 15:43
 16/16 A kérdező kommentje:
Au pairkedtem volna, de vegul elobb talaltam Nemetorszagban szimpatikus csaladot, ugyhogy az lett az uticel :)
2019. máj. 20. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!