Auschwitzban volt már valaki gyerekkel?
Amikor megjöttél és nekünk, válaszadóknak bizonyítgatod hogy jól döntöttetek egy kislány lelki neveléssével kapcsolatban, akkor valamit elvétettél.
A válaszadók többsége elmesélte mit gondol a témáról. Sőt, ha kiírod úgy a kérdésedet, van Varsó környékén egy szabad napunk mit csináljunk egy 10 éves gyermekkel, rengeteg ötletünk lett volna.
Most nem tudom röhögjek, vagy sírjak.
A kollégám történelem tanár. Ő elsős és negyedikes gyerekeit vitte el, hogy megismerjék a történelmet. Amikor haza jöttek mesélte is, hogy milyen jól viselték a gyerekei az utazást. Néhány hónap elteltével mindkét gyereke sokkal érzékenyebb lett. Nagyon intelligens gyerekekről van szó. Én nem akarok beleszólni más dolgába de én összefüggést látok az akkori utazás és a gyerekek mostani szorongása között.
Amikor bejön a nagyobbik gyerek a tanáriba nagyon gyakran felhozza a témát. Látszik rajta, hogy zavarja de nem tud szabadulni tőle. A tanítója szerint gyakran elkezdi a sírást minden ok nélkül. Ennyit a kicsi gyerekek ilyenfajta oktatásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!