Romániaba történő atlepeskor ellenőrzik a személyit? Magyar szemelyivel gépkocsival?
Jaj ne! ez komoly? Addig oke, hogy a vonaton korbemegy a kaller, de a hataron kocsival? A gyerekeim szemelyije lejart es az ujat nem biztos, hogy megkapjak pentekig. Penteken utazunk.
Azt tudom, hogy ideiglenes szemelyit nem fogadnak el, de abban bizok, hogy nem allitanak meg a hataron. Nagyon regen voltam Erdelyben, azt hittem mar nincs is hatar!
Kedves kérdező! A vonaton sem a kaller megy körbe, hanem a rendőrök. Volt olyan utas, aki Biharkeresztes-Episcopia Bihor állomáson repült le, elég szépen. (Este 22:20-kor, nem lehetett mókás)
Szóval a személyit mindenképpen meg kellene csináltatni, anélkül felesleges elindulni, mert rövid kirándulás lesz.
Amúgy a személyim (februárban csináltattam újat) megjött 3 munkanap alatt. De akár útlevelet is csináltathattok.. Ha a pénz nem számít, akkor van azonnali, illetve sürgösségi is. Bár szerintem ez pofátlanul drága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!