Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hová mentek idén nyaralni?

Hová mentek idén nyaralni?

Figyelt kérdés

Én egyszerűen nem tudok dönteni. :/ Tenger mindenképp jó lenne, de egyszerűen nem találok olyan helyet, ami minden szempontból megfelelne. Jó lenne valami hangulatos, tengerparti kisváros, szűk utcákkal, sok látnivalóval és lehessen autó nélkül közlekedni a környéken. De bármilyen szigetet nézek, autó kell...de nem tudok vezetni. :(

Ti merre mentek?

2019. ápr. 6. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Lipari
2019. ápr. 6. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
8 napos mediterrán hajóút (Olaszo., Málta, Spanyolo., Franciao.), előtte odafelé pár nap Ausztriában, utána hazafelé pár nap levezetés az olasz tengerparton. Lesz benne valamennyi pihenés, de sok aktív kikapcsolódás és rengeteg látnivaló is.
2019. ápr. 6. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Én javasolnám neked Barit, dél-Olaszország, ha még nem voltál ott. Maga bari nem egy nagy extra, de a környéke, polignano+monopoli+arbelobello+stb. egyszerűen csodálatos,Baribol az összes megkozelitheto vonattal olcsón és gyorsan (az első két városka 20perces távolság, a vonatok tiszták és pontosak). Látnivaló van bőven, tipikus olasz hangulat mindenhol, a szűk utcák is megvannak, a tengerparton pedig találtok eldugott partszakaszokat is, szerintem hatalmas élmény.
2019. ápr. 6. 15:59
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Mi egy 5 csillagos Hiltont néztünk ki svédasztalos reggelivel a tengerparton, ez lesz napi 50 euró.

De a mi családunk képes dönteni.

2019. ápr. 6. 16:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Elvileg 1 het Skocia a terv.
2019. ápr. 6. 22:43
 6/9 csingilingg84 válasza:

Családosan megyünk Triesztbe 3 napra + Szlovéniába a Postojna-barlangba. :)

Sajnos nekünk ez a maximum, mert nagyon sok állatkánk van.

2019. ápr. 7. 12:52
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

Voltam 2.5 hetet Vietnámban, pár napot Berlinben meg Varsóban, most megyünk 10 napra Írországba, aztán lesz még 4 nap San Marino és környéke, 4 nap Koszovó-Macedónia, 4 nap Barcelona meg 3 nap Róma.

Ha olyan helyet akarsz, ahova nem kell kocsi, szerintem Málta a leginkább kézenfekvő megoldás, nagyon pici szigetek és olcsó a buszozás, Gozora meg át lehet kompozni elég olcsón.

2019. ápr. 7. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Idra szigeten nincs autós közlekedés, nézd meg lehet tetszene.

Mi nyáron három két év alatti gyerekkel nem tudunk (akarunk) messzire menni, így országon belül keresünk vízparti helyet, örök favorit a Balaton, de egyre szimpatikusabb a Tisza to is

2019. ápr. 8. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:
A "nagy nyaralás" Lisszabon-Azori szigetek lesz. Ezen kívül most voltam 4 napot Szlovéniában, el szeretnék menni 3 napra a Szlovák Paradicsomba, meg még ősszel-télen valamerre. Én is Pugliát néztem (Bari környéke), az szerintem neked jó lehet. Olcsó a repjegy (és a szállás is) és ahogy néztem, a környező érdekes helyekre van tömegközlekedés.
2019. ápr. 26. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!