Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ti mi alapján döntitek el,...

Ti mi alapján döntitek el, hogy hova mentek nyaralni?

Figyelt kérdés
Pl. most már tudjátok hova mentek nyáron?
2017. febr. 28. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Érdemes már januárban lefoglalni, szóval igen, én már tudom.

Hogy mi alapján döntünk? Anyagiak és a változatosság.

2017. febr. 28. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt van "bakancslistám", aztán a lehetőségekhez mérten arról válogatok, amikor nincs valami konkrét. Például, ha Londonban van egy színházi előadás, amit meg akarok nézni, akkor oda megyek, vagy ha van egy rajongói találkozó Kölnben, ami érdekel, akkor oda. Ezek csak példák, a lényeg, hogy vagy simán az alapján, ahol még nem voltam, de szeretnék eljutni, vagy pedig úgy, hogy hol van valami program, ami érdekel.

De én nem hagyományos értelemben "nyaralni" járok, engem nem vonz a tengerparton fekvés. Ehelyett városlátogatásokra megyek, illetve konkrét programokra.

2017. febr. 28. 09:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van "listám". Sok mindentől függ, hogy adott évben, hova megyünk. Mikor van szabadság. Nem mindenhova ugyanakkor ideális elutazni. Mennyi időre tudunk. Európán kívül min. 2 hétben kell gondolkodni. Szeretjük a változatosságot. Van, amikor csak pihenni szeretnénk a tengerparton. Van, amikor inkább kirándulni. Van, amikor várost nézni.
2017. febr. 28. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Mennyi pénz van, illetve megbeszéljük közösen, hogy mik jöhetnek számításba.
2017. febr. 28. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem megmondja a férjem, én meg megyek vele.
2017. febr. 28. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
utolso, nalunk is igy van csak en mondom a felesegemnek es o jon velem, amugy a "listam" hatafozza meg es ehhez igazitjuk a szabadsagit es az anyagiakat
2017. febr. 28. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Rengeteg hely van, ahová el szeretnék menni, általában ezek közül válogatok. Ezek közül az alapján választok például, hogy milyen évszakban utazom és milyen abban az időszakban a hely klímája (pl. nem megyek Ciprusra nyár közepén, mert kicsit túl meleg nekem, de Izlandra se mennék vissza tél közepén, amikor alig van napsütés és nagyon hideg van), mennyi időm/szabadságom van, mennyibe kerülnek adott időszakban a repjegyek, stb.

Általában minden évszakra jut egy utazás (ha jól jönnek össze a dolgok, több is), hónapokkal előre maximum akkor foglalok, ha tengerentúlra megyek/megyünk, Európán belül nem.

2017. febr. 28. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!