Kezdőoldal » Utazás » Európa » A középkorú magyarok miért...

A középkorú magyarok miért nem akarnak külföldön nyaralni?

Figyelt kérdés
Tudom, mondjátok hogy nincs pénz, de azt vettem észre, hogy ahol van pénz, ott is inkább wellnesszezni mennek, esetleg Ausztria/Horvátország/Erdély, vagy pedig nosztalgia miatt Bulgária/Csehszlovákia. Spanyolország, Portugália, Egyesült Királyság, Görögország eszükbe se jut, pedig néha még olcsóbb is.
2019. ápr. 6. 10:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Mert jól érzik magukat Magyarorszagon, nincs igényük a külföldi nyaralásra, nemmbeszelnek nyelveket.
2019. ápr. 6. 11:01
 2/14 anonim ***** válasza:
12%
azrt mert a tobbseguk nag hasat novesutett alkoholista a nok pedig lestrapalz zsiros haju hajas tramplik es ezeknek valo a wellness mert azt lehet mondogatni a szomszedoknak.
2019. ápr. 6. 12:28
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk mindezt úgy kérdezed, mintha Portugália a kalandos utak csimborasszója lenne. Én meg akkor kérdezném, higy miért nem mész Tádzsikisztánba. Voltam, iszonyat menő hely, sokkal olcsóbb is, mint az általad felsoroltak és a repjegy sem szükségszerűen horror. Ja, hogy kívül esik a komfortzónádon? Másnak meg Görögország esik kívül, mert például egyáltalán nem beszél nyelveket.
2019. ápr. 6. 13:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Először az európai országokat szeretném bejárni, utána beszélhetünk Ázsiáról, Afrikáról, és Amerikáról.
2019. ápr. 6. 13:45
 5/14 anonim ***** válasza:
5%
Lusták, nincs igényük rá, nem lehet szépkártyázni, autó nélkül nem mennek sehova, nem beszélnek nyelveket, kb ezek miatt szerintem.
2019. ápr. 6. 15:38
 6/14 anonim ***** válasza:
18%
Árzéásem szerint a kérdező pontosan rátapintott a kérdező a vidéki magyar paraszt lelkivilágára.
2019. ápr. 6. 16:07
 7/14 anonim ***** válasza:
44%

már leírták nagyjából:

-igénytelenség, túlsúly

-nem beszélnek nyelveket

-lustaság

Amúgy Görögországba még csak-csak mennek, meg sztem Londonba is, de kb. ennyi, a népszerűbb országokon kívül sehova, én ezen szoktam röhögni.

és ez a jobbik eset. nagybátyámék elég gazdagok, mégis minden évben belföldre mennek wellnessezni egy kisvárosba, és még a szállodából sem mozdulnak ki.

2019. ápr. 7. 09:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Több oka is lehet, pl ami nálunk. Kicsik még a gyerekek, nem akarunk messze menni. A SZÉP kártyát csak belföldön lehet felhasználni. Vagy anyagilag nem engedhetnek meg maguknak egy külföldi komolyabb utat.
2019. ápr. 8. 09:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Örülök, hogy ismered az összes középkorú magyart.

2019. ápr. 8. 15:02
 10/14 anonim válasza:
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Külföldi, irodás utakon rengeteg a középkorú, főként a középkorú nő. Nekem is rengeteg középkorú ismerősöm utazik, nem is keveset. Nem szabad általánosítani.
2019. ápr. 12. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!