Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hová érdemes Görögországba...

Hová érdemes Görögországba elmenni nyaralni?

Figyelt kérdés

Zakynthosz sziget mennyire tartozik a legjobb felhozatal közé? Santorini jobb? Vagy Kréta? Ha igen milyen szempontokból jobbak?

Összehasonlítva Spanyolországgal (Majorca, Kanári-szigetek) mennyire jó a színvonal?

Spanyolországban már voltam háromszor és most valami új helyet szeretnénk kipróbálni ám annyi sziget van Görögországban, hogy nem tudunk dönteni. És nem is vagyunk biztosak abban, hogy Görögország a legjobb választás..

2019. ápr. 3. 00:08
 1/7 D. Brasco ***** válasza:
68%

Utikritika.hu

Aztan olvasgass......mert igy nehez lesz tanacsot adni,hogy te magad sem tudod mit akarsz!

2019. ápr. 3. 07:27
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Ez jobb vagy az jobb? Komolyan? Gondolj csak bele, ahány ember, annyi ízlés. Először is, beszéljétek meg, hogy nektek egy nyaralás során mik a fontosak, mit szerettek csinálni egy nyaralás alatt és akkor olvasgassatok utána, mert így nehéz lesz segíteni. Pl. én hiába mondom, hogy Görögország sokkal jobban tetszett, mint Spanyolország, mert ez egy szubjektív vélemény, de mint az ételek (Kivéve a Paellát, az valami isteni volt Gran Canarian😃) vagy mint a tájak szépsége sokkal közelebb áll hozzám, persze ez nem egész Görögországra jellemző, hanem pl. Lefkada szigetre és Kefaloniára.
2019. ápr. 3. 16:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez az végre. Pont arra voltam kíváncsi, hogy mit ajánl a kedves válaszadó. Nyilván azt senki nem várja el, hogy megmondják objektíven nézve melyik a jobb mert az lehetetlen .
2019. ápr. 3. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Nekem még Athénról is jó emlékeim vannak, pedig azt nem szokták szeretni az emberek. Kevés olyan hely van, amit kis akarással és megfelelő hozzáállással nem lehetne élvezni...
2019. ápr. 3. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Ha, Görögország akkor kis túlzással csakis sziget ez alól kivétel amiről jókat olvastam egyről kozepeset tapasztaltam. :) Szóval szárazföld ha nem akarsz repülni Parga ami kivétel és sziget amikrt dicsernek a klasszikusok. Ezek közül szívem szerint Kefalonia v. Santorini lenne "álmaim nrtovabbj", de a klasszikus szigeteket is dicsérik.
2019. ápr. 13. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Közepes volt Sarti (egy görög tapasztalat) nekem unalmas volt de a tenger gyönyörű. Szóval inkább a szigeteket ajánlanám ha már Görögország.
2019. ápr. 13. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

Én a Jón-tengeri térséget szeretem nagyon, Kefalónia és Parga a kedvencem, de nem rossz választás Lefkada, Zakynthos és Korfu sem. Kb. ilyen sorrendbe állítanám őket szerintem.

Görögország északi része Thassost és Skiathost kivéve felejtős, ha szépet akartok látni.

Krétához és Santorinihez sajnos még nem volt szerencsém. Ha tehetném, mindenképpen Santorinire mennék, vagy esetleg Mykonosra.

2019. ápr. 21. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!