Görögországba készülünk június elején, Lefkada szigetére,10 éjszakára. Érdemes medencés apartmant nézni, vagy június elején még nem töltik fel őket?
Gondolom téged konkrét hotel érdekel, mi pedig általánosságban, vagy egyedi esetekre tudunk választ.
A legjobb az lenne, ha a foglalásnál rákérdeznél a hotelre. Dobsz nekik egy kérdést, ők pedig megválaszolják.
Nekem az a tapasztalatom, hogy június elején már elég jó idő van ahhoz, hogy a medencéiket feltöltsék, a tenger viszont még elég hideg ahhoz, hogy szívesen pancsikolj benne.
Egészen konkrétan 2017 június elején Athénban már volt víz a medencében a hotelben, ahol én megszálltam. De ez mondom nem jelent semmit.
Minél előbb foglaljatok!!!!
Medence nem árt ha van,mert a stradon mindig millioan vannak.A hoteleket felejtsetek el mert a tobbseguk egy kupleráj ami meg nem az egy vagyon.
Apartmannal jobban jártok.Tsoukaladesen az Adani hotelt nagyon ajánlom.Kedvesek van svédasztalos reggeli medence és ha szerencseje van az embernek akkor olyan erkelyt kap amirol gyonyoru a kilatas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!