Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lefkada vagy Kefalónia?

Lefkada vagy Kefalónia?

Figyelt kérdés
Nem tudok választani! :)) Lefkadán már voltam, lenyugozo, iden is oda mennék vissza szívem szerint, de itthon győzködnek, hogy idén nézzük meg Kefalóniát. Aki jart mar mindket helyen, elmondana nekem, melyik tetszett jobban? :)
2017. jún. 26. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Túl nagy különbség nincs, mindkettő tipikus görög punnyadós hely: tenger, homok meg kő. Látnivaló aránylag kevés van, annak, aki csak a seggét akarja áztatni meg aszalódni a napon, annak mindkettő egyformán jó hely.
2017. jún. 27. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem így van! Kefalónia gyönyörű és rengeteg látnivaló van! Nézz utána neten, nagyon sokféleképpen el lehet tölteni az időt ezen a csodálatos szigeten. Mi tavaly voltunk, de idén visszamegyünk, mert még nagyon sok minden van, amit nem láttunk. Kefalóniára szavazok. Nem fogjátok megbánni az biztos. :)
2017. jún. 29. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én életem legjobb túráján vettem részt Lefkadan, felquadoztunk a hegyekbe és leereszkedtünk a keleti oldalra. A táj festői, birkák a hegyek között, alig lakott öreg falvak, szőlőtőkék, olivaligetek, s a fenyőfélék, vadon termett fűszerek illatai, a kabócák hangjai, leírhatatlan élmény, ahogy a kilátás a hegyekről is a tengerre. Egy(!!!) ember nem jött szembe velünk az úton, ahogy előszezonban a partokon is volt, hogy nem volt senki rajtunk kívül, de az idő és a víz is fürdésre alkalmas volt. Persze Lefkason ezenkívül is akad bőven túralehetőség gyalogosan is, érdemes felfededezni ezt az egyedülálló és érintetlen szigetet. Amit szerintem még nem szabad kihagyni az a motorcsónakbérlés, mi párommal kölcsönöztünk ki egyet, gyors betanulás után már szeltük is a habokat lakatlan szigetek felé. Feledhetetlen. Ezenkívül lehetőség van siklórepülésre Kathisman, érdemes felmenni a Cape Ducatohoz, ahonnan ismét fenomenális kilátásban részesülhet az emberfia, s a türkiz színű nyugati partokról még nem is beszéltem. Szóval nem... Nem hívnám Lefkadat punnyadós helynek, inkább mondanám minden igényt kielégítőnek.

Kérdező, ha te még nem voltál Kefalónián, nézd meg, biztos, hogy gyönyörű hely lehet az is, akár még át is kompozhattok egy napra Lefkadara, hiszen ott van egy köpésre tőle. Annyi szép hely van a világon, érdemes minél többet látni belőle, de írom ezt úgy, hogy biztos még visszatérek Lefkadara. :)

2017. júl. 24. 15:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!! :)) en sem ertek egyet a punnyados kifejezessel, ketszer voltunk mar Lefkadan, es azota is az ev minden napjan visszavagyok, rengeteg a latnivalo, es amikor megerkezunk, kb ugy erzem, hazatertem.. :)) Imadom!! Mindig autoval mentunk, hatalmas szabadsag, keresztul kasul bejartuk a szigetet mar tobbszor is, quadoztunk mi is, kompoztunk a szomszedos szigetekre, nekem a Lefkadai utazas az alom nyaralas! 😍 Iden vegul Kefaloniara megyunk aug vegetol 2 hetre, de Lefkadarol megyunk at a komppal, mar most lazban egunk! :)) Remelem Kefalonia is legalabb olyan szep lesz, mint Lefkada, a gyerekek miatt talan meg egy fokkal jobb is, a sok homokos part miatt, Lefkadan ugye az nincs, max Vasilikin egy kicsi, bar hozzateszem h nem hianyoltuk a homokost partokat, tokeletesen elvoltunk nelkuluk. :)) Majd megírom a tapasztalataimat, ha hazaertunk! :))
2017. júl. 26. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!