Mindjárt utazok Angliába. Ötletek, hogy miket vigyek? Hátha kifelejtettem valamit :D
ma 14.30-nak..
ugye te nem sűrűn vagy Angliában?
Strandláshoz napkrémek???(ezen jót nevettem) Angliában nincs strand!(tévedtem Bath-ban van fürdő)
szúnyog??? Az se nagyon van..Ha van is 1-2 ...legalábbis engem a 4 év alatt még nem csípett meg egy szúnyog sem..
Az egyéb illatszeres dolgokat akár otthon is hagyhatod,mert itt kint olcsóbban hozzá lehet jutni mint otthon..(a női intim dolgok is olcsóbbak)
gyógyszerek közül csak azokat érdemes hozni amit az ember rendszeresen szed..de fájdalomcsilapitók,orrcseppek itt kint szintén olcsóbbak,és jók vannak...(Pl: pharacetamol fájdalomcsillapító 17 penny)
Amit érdemes kihozni:
- egy kardigán,pulóver vagy könnyű kabát(most meglepően jó idő van ami ritka dolog,de itt kint gyorsan változik az idő)
-esernyő vagy esőkabát (bár ha nem hozol sem gond mert a sport world-ben tudsz venni esernyőt(jó nagyot) kevesebb mint 3 fontért)
- átalakítót,de ha az sem hozol akkor itt kint is lehet kapni
- ha olvasni akarsz akkor könyvet..
-fényképezőgépet
-pénzt (ebből bőven hozzál,mert jó ha van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!