Valaki e kérdésben tud a nekem segíteni?
Sziasztok!
Életem első önálló nyaralására készülnék a párommal születésnapom alkalmából. Tervem a horvátországi Plitvicei tavak. Az lenne a kérdésem attól, aki ismerős már ezen a terepen illetve utazott már oda, hogy:
1. Egy buszos kiutazás hogyan történne, ill. mennyibe kerülne kb, 2 főre, honnan van ilyenekre lehetőség?
2. A tavakhoz közeli (vagy inkább eleve horvátországi) szállásokon esetleg vannak magyar recepciósok, szállásadók? Nem vagyok az angol, sem a horvát nyelv mestere, sajnos..
3. Milyen időszakban lenne a legérdemesebb oda menni? A nyár közepe kizárva :/
Kicsit amatőr kérdések, tudom, ezért elnézéseteket is kérem. Sosem voltam még "szülői felügyelet" nélkül nyaralni, sőt, nyaralni is csak 1x voltam életemben.. a segítőkész emberek válaszát előre is nagyon szépen köszönöm.
25/L
Úgy látom, Neked legcélszerűbb lenne egy szervezett utazás - erről az irodáról általában jókat hallok:
Többféle időpont van, az utastájékoztató Pdf- re kattintva pedig a részletes programot is el tudod olvasni.
A belépő árak esetleg lehetnek magasabbak, mert tavalyi belépőt ír, de erről korrektül tájékoztatnak. Meg arról is, hogy ha nem jön össze az 50 fő, csak 30, akkor is elindulnak, csak akkor kisebb busszal és picit drágább lesz az utazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!