Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görögországot mást is lepukkan...

Görögországot mást is lepukkantnak találta vagy csak mi jártunk rossz helyeken?

Figyelt kérdés

Nemrég voltunk barátnőmmel Athénban, Korinthos városában.

Az állapotok teljesen megleptek. Tudom, hogy a gazdaságuk eléggé megszenvedte a válságot, de nem gondoltam volna, hogy ennyire "lelakott lett"

Mindenhol graffitik ( nem a művészi fajtából, csak formák), csomó kóbor kutya, üresen álló épületek, utak, zebrák alig látszanak, mert lekopott a festés stb.

Más részeken pl a szigeteken is ilyenek az állapotok vagy csak a fővárosban és környékén?

Jártam már több országban a környéken, de valahogy azt vártam , hogy Görögország inkább érződik európainak mint balkáninak. Ezzel szemben szerintem Belgrád , Zágráb sokkal rendezettebb, vagy bármelyik Horvát város.

Ti mit tapasztaltatok?

2019. febr. 13. 11:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én tavaly voltam Athénban barátokkal. Én Bukaresthez tudnám hasonlítani. Ha nem lenne ott a tenger mellett, és nem lenne ekkora történelme, mindenki kerülné el a büdös francba. Rengeteg a lepusztult épület a belvárosban, ahogy írták vannak kóbor ebek is, az egésznek egy gettó hangulata van. Nem éri meg csak az Akropolisz miatt odamenni (sztem).

A 6-os válaszban említették meg Budapestet. Na BP millió köröket rá ver Athénra. Nem csak szépségben, de tisztaságban is. De ez jellemző az ősszes nagyobb görög városra is pl: Tszaloniki.

2022. febr. 5. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!