Bécs rossz hírű kerületei (Favoriten, Ottakring, stb) veszélyesebbek, mint a budapesti rossz hírűek (Józsefváros, Kőbánya, stb)?
Kőbánya szerintem sem veszélyes. Paneldzsungel, és az emberek többsége nem éppen a művelt értelmiségi réteg, de veszélyesnek nem nevezném a többi lakótelephez képest.
A legjobb barátnőm Bécsben él, néha meglátogatom, ő mindig mondja, hogy bizonyos környékeket kerüljünk éjjel, de őt 4 év alatt még sehol nem érte atrocitás, pedig egyszer az egyik említett kerületben dolgozott, sokszor este 10-ig.
Ő inkább azt emelte ki, hogy Bécsben a nagyobb parkokban, elhagyatottabb területeken kell vigyázni, mert sok a drogos, rengetegen akarnak füvet árulni, és sokszor belekötnek az emberbe.
De szerintem a lakott környékek ott sem vészesek, nem érzed úgy az utcán sétálva, hogy veszélyben lennél, legalábbis nappal.
Kőbánya melyik része veszélyes, OK, a Hős utcát leszámítva?
Óhegy tök oké, sőt, szerintem tök hangulatos, Újhegy oké, az Örs körüli rész, Gyakorló utca stb is oké szerintem.
:O
Bocsi az OFF-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!