Esetleg valaki ajánlana megbízható, korrekt árakkal szervezett buszos utakat? Bulgária, Olaszország, Montenegró közül szeretnénk valahova eljutni nyaralni.
probléma 1.- a kérdező szervezett buszos utat kérdezett - Te nem a kérdésre válaszoltál
probléma 2.- rá akarod erőltetni a repülős utat.
probléma 3. -az egy dolog, hogy képtelen vagy megérteni a másik embert, de még ISMERETLENÜL SÉRTEGETED, ahogy a 6-os hozzászólásodban sem bírtad ki, hogy ne nevezd idiótának.
Nem én töröltettem a hozzászólásokat, de "csak" ennyi oka volt.
És tudod, rajtad kívül más emberek is léteznek, más szempontokkal, amit sajnos Te nem értesz meg, csak a magad vélt igazát hajtogatod erőszakosan
Ha Te szeretsz repülni, akkor repülj - nyilván nem családostul mész - mást meg hagyj élni és úgy utazni, ahogy szeretne. Ettől nem lesz se több, se kevesebb - de Te sem.
És igen, elhiszem, hogy pl. egy 2 gyermekes család nem akar gyerekekkel és 4-6 csomaggal átszállogatni egy 10 napos nyaralásnál.
8-as meg pontosan leírta a hátrányait is.
Ne fáraszd magad, menthetetlenek :D
Teléjesen röhejes, hogy a 3-as válaszomban PONTOSAN a kérdésre válaszoltam, ajánlottam (kipróbáltat is) utazási irodákat a kérdezett utakra - mégis jó alaposan le lett húzva a válasz, nekem, aki a kérdésre válaszolt :D
Nyilván nincs családjuk és csak a saját, egoista szempontjukat erőltetik és elképzelni sem tudják, hogy valaki azért a relatív kényelemért (mert azért azt valljuk be, huszonóra buszozás tényleg nem mindig "kényelmes") képes többet fizetni. Buszba beszáll, szálloda előtt kiszáll - ennyi.
Ja, és arról nem beszélve, hogy az utazási irodák kontingenseket foglalnak le, csomagban nem ritkán jóval olcsóbban jutnak a szobákhoz, mintha valaki egyedül foglalna - főleg szezonban!
Mert ugyebár a kérdező nem februárban szeretne nyaralni, amikor olcsó a repjegy és a szállás... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!