Mennyire megbízható egy GPS külföldön?
Sziasztok!
Nagyon fogalmatlan vagyok az elektronikai cikkek terén, ezért előre is elnézést kérek, ha eget verő baromságot kérdezek.
Jövő nyáron Kalabriába szeretnék utazni autóval, ami egy nagyjából 1800 km-es táv. Mivel egyszer szeretnék ráérősen átautózni Olaszországon, az a terv, hogy 3-4 nap alatt megyek le, de nem autópályán, hanem autóúton.
A kérdésem az lenne, hogy egy átlag GPS - netalán egy offline mobilos verzió - van-e olyan megbízható, hogy kellő biztonsággal elnavigál odáig? Pontos típust nem tudok mondani, majd egy ismerősömtől próbálok meg kölcsönkérni egy készüléket.
Térképet mindenesetre viszek magammal. :)
Előre is köszi a segítséget!
Na, valaki nagyon humoros kedvében van.
Lehet, hogy nem a legértelmesebb a kérdés, meg lehet, hogy pontatlanul fogalmaztam, mindenesetre arra gondoltam, hogy egy 1800 km-es úton is elnavigál rendesen alsóbbrendű utakon?
Mennyire vannak pontosan kidolgozva ezek a rendszerek?
Arra figyelj,ha esetleg használtat Gps-t veszel mindig a fiss verzió legyen rajta.
Szerintem az online jobb és pontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!