Ez mennyire megbízható navigáció küldi utazáshoz?
A neve: HERE
Eddig Sygic-et használtam az teljesen jó volt, de nem volt annyira naprakész a térképe, még itthon sem de mindig elvitt A-ból B-be (kb. 1500km csak oda). Na most ez a HERE mennyire megbízható? Ezt úgy értem hogy a térképcsomagok naprakészek-e, esetleg valami olyan hogy menet közbe megbolondul, kilép, kikapcsol meg ilyenek.
Az igo kilőve, csúnya és nem annyira tetszik, közel sincs olyan szép mint a sygic vagy a here. A távolság majdnem 3000km oda-vissza.
Érdekes, hogy a HERE esetében érdekel a megbízhatósága, a térképek frissítésének lehetősége, az IGo-val kapcsolatban ugyanez nem érdekel, mert csúnya. Te nő vagy? :)
Én igo-t javaslom.
Az hogy menet közben megbolondul, kilép vagy kikapcsol lehet ugyan szoftver hiba is (ilyet igo-nál sose láttam eddig) de elsősorban a hardvernek, vagyis magának a készüléknek a megbízhatóságán múlik.
Az igo nem navigációs készülék, hanem egy szoftver.
igo szerintem is csúnya, nem ergonómikus, kb 5 évvel le van maradva, őskövület, here térképe pontatlan nagyon, épp a napokban tervezett nekem egy teljesen hülye útvonalat
ha van mobil adatkereted külföldön akkor a waze a legjobb, ha nincs akkor a navigon
Pontatlan a HERE? Na mindegy majd megnézem, de a biztonság érdekében a Sygic is marad.
Igen az iGo-nak a felhasználói felülete nagyon nem jön be. Nem vagyok nő és a telefon is totál megbízható (Z2). A megbolondulást arra értem hogy mondjuk még van 600km és bemond olyat hogy megérkezett és írhatók be újra mindent meg az autópályán azt mondja forduljak le balra mikor full egyenes. Ilyet a már említett Navigon csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!