Hol van jó (és olcsó) szállás Horvátországban?
Szia! Van egy olyan oldal www.eurorest.hu. Na én itt igényeltem 2 személyre és 14 éjszakára szóló hotelcsekket. Ez azt takarja, hogy a szállás ingyen van de a napi 2 étkezést a szálláson kell bonyolítanod. Mi kipróbáltuk nem csalódtunk benne. A hotelcsekk ára 4000.- ft körül van. Postai utánvétellel küldik. Több ország több ezer szállásai közül tudsz választani. Próbáld ki, megéri! Itt valós képek vannak a szállásokról, a szobákról...
Jó böngészést!
Szia. En Rovinj-ban a Villas Rubint tudom ajanlani, mi ott voltunk egy hetig, itt egy oldal, ahol megtudod nezni: [link]
Valaszd a Villas Rubint es nezd meg. Nekunk nagyon tetszett..ez egy apartman komplexum sajat stranddal, mindennel..csak ugye a part sziklas..bar horvatba szinte mindenhol. Setahajokazast is szerveznek a Villas Rubinban, amit ha oda mentek, ne hagyjatok ki.
+ Moscenicka Draga is nagyon jo hely.. nagy hegyek,sziklak oldalaba lehet talalni kis strandokat, szep nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!