Noemi628 kérdése:
Mennyi menekült van Ausztriában kb?
Figyelt kérdés
Mert szeretnénk kiutazni de nem merünk elindulni 6.honapos kisfiúnkkal2019. jan. 4. 09:46
11/19 anonim válasza:
Tudod ha egy országban viszonylag jó élni, akkor ott nyilván sokféle különböző ember felbukkan. Ez ezzel jár. Nem Ausztria, de képzeld, dolgoztam olyan migránsra, mint te gondolsz (azt tudod ugye, hogy te is az leszel ott), sőt még kocsit is vettem tőle, és még élek.
12/19 A kérdező kommentje:
Persze hogy tudom hogy én is bevándorlónak fogok számítani...De te még abba gondolj már bele hogy én pont valamelyik nap láttam a videókat amin a baba kocsit is felborítják..képzeld magad az én helyembe hogy jobb életet akarsz a gyerekednek de a videók láttán félsz megindulni... videót még a fidesz se Orbán Viktor nem hamisit
2019. jan. 4. 13:28
13/19 anonim válasza:
11-es vagyok
Figyelj, ne csak a pénz motiváljon, a jobb élet nem merül ki az anyagiakban. A jobb élet azt is jelenti valahol, hogy megtanulsz nyitottabbá válni, hogy rájössz mennyi mindenre képes vagy és hogy meg tudsz szabadulni a téves előítéletektől. És hogy ilyen értékeket adsz tovább a fiadnak.
14/19 A kérdező kommentje:
Persze ezzel tisztában vagyok.Amúgy mi országban laksz?
2019. jan. 4. 13:40
15/19 anonim válasza:
Andaunál van egy menekülttábor a falu mellett arra ne utazzatok.
16/19 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm a segítséget!
2019. jan. 4. 14:12
17/19 anonim válasza:
Elég gyorsan kiderült rólad, hogy agymosott fideszparaszt vagy. Ez itt az utazás rovat. Itt parasztokat nem szívesen látnak.
18/19 anonim válasza:
Hát, ha te kérdezed, akkor RENGETEG.
KI NE GYERE NEKEM, így is elég ciki nekem a származásom, nem kell ide még több h lye, csak rontjátok az esélyeimet a beilleszkedésre. kösz. most ki is megyek az utcára és megerőszakoltatom magam, csak h biztos ottmaradj magyarországon, jó?
üdvözlettel,
20/L/migráncs
#megeszemagyerekedet
19/19 anonim válasza:
2019.01.22.Fókusz Ausztriai helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!