Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bibiónéban tiszta a tenger,...

Bibiónéban tiszta a tenger, lehet búvárkodni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 15:07
 1/2 anonim válasza:

bibionéban voltam sokszor nyaralni..

szép a város de a tengerpart homokos és nagyon sokan vannak, az egész környéken homokos tenger part van szóval nem nagyon tudsz búvárkodni, viszont fürdeni jó, de nagyon be ne menj mert néha vannak medúzák.. bár ha olyan 100-200 métert bemész akkor lehet tudsz búvárkodni mert ott nem kavarja fel a homokot.. sok sikert, én ennek ellenére szeretem, jó hely

2010. jún. 28. 15:47
 2/2 anonim válasza:

jobban jársz szerintem, ha köves partra mész. én idén voltam először kövesen, most a búvárkodás volt a fő szempont, és rájöttünk, hogy sokkal jobb. tehát köves partot keress.

bibioneba már voltam kétszer. nekem nem annyira tetszik. nem szeretem az olyan helyeket, ahol sok a turista. nagyobb élményben lehet részed, ha olyan helyre mész, ami nem annyira turista-központ. olcsóbb is, jobb is, hangulatosabb is :)

2010. okt. 24. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!