Mennyi pénzből jönne ki egy spanyolországi nyaralás?
Szerintem szerencsésebb, ha te magad tájékozódsz erről, mert egyénenként nagyon eltérő lehet az igények szintje. Nyilván más lesz a költséged, ha elvagy egy hostel priccsén vagy ha nem adod 4 csillag alá. Ugyanígy ha minden egyes múzeumba, fizetős látványosságba be akarsz menni, az mást fog eredményezni, mintha megelégednél az életérzéssel és az utcákon való bandukolással. Vagy vehetjük a kaját is: szerintem bűn nem kipróbálni a helyi jellegzetes ételeket, más meg a legolcsóbb egyenkaját fogyasztja. Szóval inkább mérd fel a saját igenyeid szerint.
2018. dec. 16. 19:02
2/10 A kérdező kommentje:
Igen ez tényleg igaz,hogy mindenkinek masak az igényei,csak itt nem egy emberről van szó(3) gondolom mindenkinek,minimális szinten eltérnek az igényei. Szóval olcsóbb szállással a helyi látványosságok megnézésévelnnyi lehe
3/10 A kérdező kommentje:
Mi tavaly voltunk Barcelonában pár napot. Kettőnknek mindennel együtt, beleértve a szállás, kaja, belépők, szórakozás csak a barcelonai rész olyan 250-300 ezer forintunkba került. Ahogy az első írta. Igénytől függő. Nekünk 5 csillagos szállodánk volt. Taxival közlekedtünk, és mindig étteremben ettünk. Barcelona nem olcsó város.
2018. dec. 16. 19:41
Nem megválaszolható ilyen általános kérdés. Két hétre ki lehet hozni (spártai módon) 250-300 ezerből két főnek. De el lehet költeni (nem pazarlóan) ugyanannyi idő alatt 2 főnek kétmilliót is. És természetesen a kettő között bármi tervezéstől függően.
Mondok egy általános irányelvet. Én mindig magam szervezem, ketten megyünk. Egy utazási iroda kiadós körutazásának ideje alatt másfél kétszeres mennyiségű programot hozunk ki 60-70% áron, minimálisan azonos színvonalú (csak rugalmasabb) szállással étkezéssel, alapos felkészüléssel.
2018. dec. 16. 20:31
"2 személyről van szó"
"csak itt nem egy emberről van szó(3)"
Bocs, de hogyan válaszoljunk, ha még te sem tudod, hogy hányan mennétek??!
2018. dec. 16. 21:03
7/10 A kérdező kommentje:
Elírtam és azért tiszatztam hogy három de igen nem volt egyértelmű
Sajnos továbbra sincsen semmi konkrétum a kérdésedben.
Még az sem, hogy mennyi időre mennétek.
Na mindegy. Kb egy 100-ast számolj személyenként alaphangon.
2018. dec. 17. 13:01
Mi Szeptemberben voltunk ketten egy hetet, 350.000 környékére jött ki.
2018. dec. 18. 23:37
Én Barcelona helyett Costa del Solt ajánlanám, főleg hogy Barcelona nem is igazán spanyol, hanem katalán. Malaga sokkal "spanyolosabb". Arról nem is beszélve hogy Fuengirola, Playa de Malaguetán a szállás sem vészesen drága, persze nem augusztusban kell menni és nem 2 héttel előtte foglalni szállást.
2018. dec. 25. 22:41
Kapcsolódó kérdések: