Tudtok ajánlani (ár-érték arányban kedvező) úticélokat nászútra?
Mi Máltára mentünk. Olcsó, tenger minden irányban van, és angolul beszélnek.
Csak ott készített bort és kenyeret ne vegyél, az borzasztó :D
A kezdők hibája az, hogy megkérdezik más hova jutott el normális árban, és megpróbálják utánozni.
Valóban tuti hely albánia, valóban klassz Napospart, és szerintem szar hely Málta.
De mondd csak, tudod hogyan juss el oda? Tudsz rendesen repülőjegyet, szállást keresni, vagy csak mész a birkák után?
Bulgária - Napospart, Burgasz
Tudom ajánlani. Repcsivel a legkényelmesebb, de mehettek kocsival, szezonban vonattal is. Ha a kijutást normális áron meg tudjátok oldani akkor az egész kijön jó áron, tekintve hogy Bulgária nem drága hely. :)
Amikor korábbi - méltatlanul lepontozott - válaszomat írtam arról, hogy járd a saját utadat, illetve totálisan rossz a kérdlés amit feltettél, nem mondtam, hogy a kérdésed rendkívül ostoba.
Kb azt sugallja, még arra sem vagy képes, hogy a saját utazásod érdekében 10 percet guglizzál, és képeket, blogokat nézegessél.
Tudom, nem ilyen válaszokat vársz, mert nem mozgunk egy értelmi színvonalon. Nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!