Mostanában érdemes Párizsba utazni várostnézni?
Drága szívem, képzeld én is voltam, igaz jó 10 éve, még gyerekként. A város nem csak egy "vastoronyből", meg pár parkból áll. Ha legközelebb arra jársz, nyisd ki a szemed.
Az ilyen meg, hogy fényes nappal, rendőrök szeme láttára támadnak rád késsel, azért hogy karkötőt vegyél... A hónap vicce. A média is pont ilyenekkel riogatja az embereket. Jól tudjunk miért. Ezzel én is csak az igazságot írtam le, te vagy annyira gyenge elméjű, hogy válaszul azzal kezdesz személyeskedni, hogy milyen a kultúrám/milyennek születtem... Az olyan pont ne pampogjon nekem kultúráról, aki számos látnivalóból (diadalív, Napóleon síremlék, Pantheon, Notre Dame, Louvre, és még lehetne sorolni) csak egy "vastornyot", meg pár parkot vesz észre.
Remélem is, hogy messze kerültél tőlem, nem kellenek az ilyen férgek a környezetembe :)
Érdekes,hogy ennyire különböző módon látják az emberek Párizst.Engem is le akartak róla beszélni,mikor elmentünk a fiammal augusztusban,de nagyon örülök,hogy nem fogadtam meg a tanácsokat.
Párizs csodaszép,sok-sok látnivalóval.Engem teljesen beszippantott,mindenképpen szeretnék még egyszer elmenni oda.
Ami egyedüli csalódás volt,az a Mona Lisa.A festménnyel szemben lévő monumentális alkotás előtt sokkal többet időztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!