Mennyi az átlaghőmérséklet nyáron Londonban?
Figyelt kérdés
Július 4-én megyek, és nem tudom mire számítsak.. tényleg esik ott állandóan? Vagy nyáron mennyi a max hőmérséklet? Elérheti a 30 fokot?2010. jún. 26. 21:35
1/2 anonim válasza:
Elvileg jó esélyed van rá, hogy kellemes nyári idő legyen. (Bár az idei nyár ugye nem mindennapi.) Nem esik mindig az eső, legfeljebb nagyon változékony, derűre ború, majd 10 perc múlva újra kiderül és ez napjában többször változik, de nem komoly. Ha esik, bemész egy templomba, mire kijössz, ragyogni fog a nap. Az évi csapadék kevesebb, mint Franciaországban, csak a híre rossz. Elképzelhető a 30 fok.
2/2 anonim válasza:
Én lassan 4 éve élek Angliában.A 4 év alatt most élvezem igazán a nyarat hiszen már 2 hete egy csepp eső sem esett,és MELEG VAN!!!
De nem ez a jellemző...
A nyár általában esős,szeles,és 10-18 fok között szokott lenni..Néha voltak napok amikor már "meleg volt" vagyis 20-25 fok..De most 2-3 hete tényleg jó meleg ,és esőmentes nyár van...Végre!!!Annyira élvezem,hogy nincs is honvágyam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!