Kezdőoldal » Utazás » Európa » Sokat olvastam Paraliáról...

Sokat olvastam Paraliáról /Görögo. / jót, rosszat. VÉLEMÉNYED?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
El lehetett ott lenni, de nincs ott semmi extra. Ha már Görög, akkor inkább Korfu. Illetve ha Paralián vagy, attól nincs nagyon messze az Olympos, oda érdemes elnézni.
2010. jún. 26. 19:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2010. jún. 26. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Paralia nekem se nagyon jött be, lehet hogy azért, mert előtte voltam már több szigeten is, amik sokkal szebbek voltak. igaza van az előzőnek, Korfuban nem csalódnál.

Ha van valami konkrét kérdésed szívesen válaszolok rá.

2010. jún. 29. 21:49
 4/5 Németh Gy.Attila válasza:
Inkább fiataloknak való, nyüzsgős, diszkós hely, nagy tömeggel.A strand viszont finomhomokos,fokozatosan mélyül és szép tiszta a víz.
2010. jún. 30. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Paralia nekem bejött. Mondjuk az volt az első külföldi tengerpartos nyaralásom (lehet hogy azért :) ). Te tény, hogy a külföldi turizmusra épült nyaralóváros. Tényleg nagyon nyüzsis... nincs olyan perc, hogy ne hallj magyar szót.. A parton a kínai magyarul akarta eladni a dolgait (mozgó piac :) ) hozzáteszem pufi-dzsekiben és bakancsban volt...ezen nevettünk néhány évig.
2010. júl. 5. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!