Bécs Látványosságok 18-20 éveseknek?
Üdv!
18 éves vagyok, elmegyek Bécsbe, egy 21 és gy 23 éves haverommal. Milyen látványosságot ajánlotok? Vagy mit tudtok javasolni, hogy mit érdemes megnézni/kipróbálni? Nem csak nevezetességekre gondolok. pl.: mindneképpen ki fogjuk próbálni a citybikewien-t. (1. óra ingyenes:) ). Mit tudtok nekünk ajánlani 2 napra? Még elmegyünk a Szent István-székesegyházba is biztosan. A bécsi ENSZ székházat akartam még megnézni, csak hétvégén nem lehet látogatni:( Köszi a válaszokat!
Szia!
Igazából az érdeklődésetek, az időjárás és a két nap szabja meg a határokat. Schönbrunn gyönyörű - az Állatkerttel együtt ( panda, koala stb). A Votivkirche-ben most van egy szuper kiállítás, világhírű reneszánsz műalkotások replikáit tudod megnézni a Dávid szobortól az Utolsó vacsoráig. [link]
A Technika Múzeum egy kevéssé reklámozott múzeuma Bécsnek, de lenyűgöző, nekem a legnagyobb múzeumélményem. Pár éve ingyenes volt, viszont van Faraday ketrecük, azért kérnek valami minimális díjat és nézhetitek a villámokat belülről. [link] [link]
Ilyenkor tele van Bécs karácsonyi vásárokkal, egyik szebb mint a másik. Ha érdekel benneteket a különleges építészet, érdemes legalább egy Hudertwasser házat is megnézni. Szép a Belvedere palota, az Albertinában pedig Monet kiállítás van. Édesszájúaknak a Sacher hotel Sacher tortája kihagyhatatlan, de nagyon jó cukrászdák vannak szerte a városban. A főbb látványosságokat itt megtaláljátok: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!