Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szabadkán azokat is bámthasák...

Szabadkán azokat is bámthasák akik csak látogatók?

Figyelt kérdés
Nem rég Megvertek pár ottani Magyart: [link] A kérdésem az lenne hogy akkor ott ne is szólajak meg?Mert baj lesz?Ha megtámadnak és védekezek akkor én kapok nagyobb büntetést?

2018. nov. 4. 15:49
 1/9 A kérdező kommentje:
Bánthassák*
2018. nov. 4. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

*bánthatják

Amúgy nem.

2018. nov. 4. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a sztorik egyáltalán nem úgy történtek ahogy ott elmesélik. Itt élek Szabadkán, még nem ért soha atrocitás azért mert magyar vagyok. Vicces is lenne minden harmadik ember magyar, meg van egy csomó egyéb nemzetiség. A szerbek kisebbségben vannak.
2018. nov. 4. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Sezrintem ilyen nyelvtudással (helyesírás, szóhasználat) jobb, ha nem szólalsz meg...
2018. nov. 4. 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Elég minimális az esélye.
2018. nov. 4. 17:33
 6/9 A kérdező kommentje:
4.Nem arra voltam kíváncsi mien a hejesírasom!Tudom elkéne olvasnom egy helyesírasi kézikönyvet.Papirom sokkal jobban tudok irni
2018. nov. 4. 17:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindig mindent elhinni a médiának.
2018. nov. 4. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:

A média két fő feladata

félelem keltés

gyűlölet keltés

a média sikeresen végezte feladatát

2018. nov. 6. 22:21
 9/9 felkelhetetle ***** válasza:

Én is itt élek Szerbiában és semmilyen atrocitás nem ért a magyarságom miatt. Elég nehezen tudom elképzelni hogy pont Szabadkán ilyesmi miatt gond lenne.

Kb akkora az esélye hogy beléd kössenek mint bárhol máshol Magyarországon... Idióták vannak mindenhol.

2018. dec. 11. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!