Nyáron melyek a legszebb alpok?
Figyelt kérdés
oda szeretnénk utazni, kiváncsi vagyok ötletekre/tapasztalatokra2018. nov. 1. 10:45
2/8 D. Brasco válasza:
Mi meg kíváncsiak lennénk egy értelmes kerdesre
3/8 anonim válasza:
Szerintem telejsen mindegy hova mész mindenhol gyönyörü.
Keress a neten, és ahol a legjobb szállást találjátok oda menjetek.
4/8 anonim válasza:
Szerintem mindegyik gyönyörű. De én a Júlia-Alpokba mennék!
5/8 anonim válasza:
Kérdező, az Alpok egy földrajzi név, egy hegységet jelöl. Olyan nincs, hogy “de szép ez az alp”.
Nekem a személyes kedvencem Bad Kleinkirchheim környéke, de több száz hasonló adottságokkal rendelkező üdülőterület van még, ugye sok ország is osztozik a hegységen, szóval nagyon sok tényezőtől függ.
7/8 anonim válasza:
"Kérdező, az Alpok egy földrajzi név, egy hegységet jelöl. Olyan nincs, hogy “de szép ez az alp”."
Grájai Alpok, Júliai Alpok, Wallisi Alpok, Keleti Alpok, Nyugati Alpok, sokféle módszerrel lehet felosztani, inkább olvasgass beszolás helyett! :)
8/8 anonim válasza:
Kemény, hogy vannak, akiknek nem esett még le, hogy az Alpok többes számban van és rögtön ugranak okoskodni, hogy haha csak egy Alpok van. Ugyanez igaz pl az Andokra és a Kárpátokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!