Hol a legszebb a tengeri élővilág Horvátországban (könnyűbúvárkodás során)?
El nem tudom képzelni hogy te a rab szigeten meg környékén mit láthattál.........hogy az neked ennyire tetszett......tekintve hogy tulajdonképpen nincs ott semmi!Leszámítva pár kósza kétsávos kecskedurbincsot meg pár kagylót azt csókolom!ez egyebkent elmondhato az egesz adriarol,főleg az északi részéről bele értve a horvát partokat is!búvárkodás szempontjából nincs ott semmi........
Egy par termeszetvédelmi teruleten lehet látni delfint meg barát fókát,de ez kb a fehér elefánt kategória,meg ezt sem a parttól 10m-re fogod sznorkel cuccban meglátni!
A Földközi tengerben valóban csak a nyugati olasz partoknál van nagyobb élet. Az Adria sajnos nagyon gyászos. Én jártam oda gyerekként 30-40 éve, akkor még gazdag élővilága volt.
Ha igazán szépet akarsz látni, ebből a pénzből eljutsz Egyiptomba a Vörös tengerhez, na az már valami... Jó Sharm es Sheikh és még jobb Marsa Alam környéke. Hurghada ott is már nagyon lestrapált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!