Európa mely városaiba nem érdemes utazni és hol van a legtöbb migráns?
olvastam és hallottam hírekben is hogy Svédországnak vannak olyan városai ahol már szinte a rendőrök se járnak el, mert no-gone zónák lettek. Akkor ugyanez Angliában és Londonban is..
Kérdésem az lenne ,hogy ez tényleg igaz ,hogy vannak olyan europai városok ahová nem érdemes menni mert tele van a rosszabbik migráns fajtákkal?akik erőszakosak.
Mik a valós tapasztalatok? Akik pl már jártak külföldön.
Köszönöm a válaszokat.

"Nem hiába arab a polgármester. "
Pakisztáni származású brit, egész pontosan.

Van valami nagyon mélyen patkány a kérdezőben. Érdemes lenne odafigyelni rája. Olyan fidessbérenc valag lehet, aki sosem utazik, de pénzt kap a fidelitaSS-tagságáért.
Itt próbálgatja a szárnyait a féregje.

Franciaorszàgban élek 12 éve, és még mindog nem taltam no-go zónàt. Emellett jàrtam Svédorszàgban (Malmö) Angliàban, Olaszorszàgban, ès rednszeresen jàrok Afrikai orszàgokban is.
Nem az Origot kell olvasni, nem igazàn hiteles forràs.
Kirabolni bàrmely vàrosban kirabolhatnak, Budapesten is, meg is erőszakolhatnak. Nézd meg a szerencsétlen soroksàri futónőt, vagy a margitszigeti szatìrt, egyik se "migràncs" àltozata lett, de az se az volt aki engem Zuglóban akart leteperni és megerőszakolni.
Minden vàrosban vannak olyan rèszek, ahol jobb nem màszkàlni.
Gondolom a Hős utcàról meg a Pongràcz úti lakótelepről, meg a "Dzsumbujról" màr hallottàl.
Na ugyanez megvan màshol is.
Igen, vannak negyedek ahova nem ajànlott menni, de nem hiszem hogy ha Pàrizsba jössz turistaként akkor pont Noisy le sec-ben, Drancyban vagy Bobignyben fogsz nézelődni...

Budapesten elég sok a migráns. De nagyon. A kormány befogadta őket titokban, volt aki sokat fizetett a papírokért. De a figyelem nyugatra terelődik... én nem mennék Budapestre de pl. Mosonmagyaróvárra sem, mert ott igen sok a kelet magyar " én jobban tudom " őslakos gyári munkás..
félek Magyarországon..

Egyikkel sem értek egyet
Minden nagyobb városban vannak veszélyes részek,Prágától Budapesten át Párizsig
Igen,Malmöben is vannak no go zonák,ahogy kb minden nagyobb városban is mivel a 21.század betegsége a városiasodás és ez vonzza az embereket a városokba amik így egyre nagyobbak lesznek és ezáltal kialakulnak lecsúszottabb részek is
Ez ellen maximum annyit lehet tenni,hogy szabályozzák a betelepülők számát
15
Ha nem a helyi drogos gettókba mész akkor nem lesz bajod sem Magyarországon sem más EU-s országban

17
Oké de ha így nézzük a no go zónákat akkor reálisan Európában ilyen nincs is :D a világon meg max pár brazíliai favellára lehet ezt mondani meg 1-2 polgárháborús övezetre
Ahogy írtad akkor alapvetően nagyon kevés hely van ahova bemész azt kinyírnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!