Szerintetek érdemes még Németországba vagy Ausztriában tervezni a jövőt vagy teljesen élhetetlen és veszélyes lesz a sok migráns miatt?
Ha az Európán kívüli migránsok ennyire felzaklatják a kicsi törékeny lelkecskédet, akkor maradj itthon! Te ugyanolyan migráns vagy a német szemében: egy német szemében németek és nem németek vannak!
Élhetetlen? Hát jót röhögtem...na ne viccelj, egy pénztáros visz haza 2000 eurót, hát elmondhatom, mi nagyon rosszul élünk errefele... De mondom, ha téged zavarnak a muszlimok, ne gyere, sőt! Közép-Európa és Kelet-Európán kívül sehova ne költözz!
Én köszönöm szépen, csak rendessel találkoztam! Az, hogy a magyar hírekbe mi megy, bocsánat: akkor az összes magyar bűnözőt hozza le hírként az RTL Deutschland, itt is ki fog alakulni egyfajta vélemény rólunk.....
"Az osztrákok és németek tömegesen költöznek. Pl. Kanadába."
Mert az olyan egyszerűen megy.
én megértem, hogy sokan nem veszik ezt komolyan vagy nem tartják akkor problémának, de az tény, hogy azért én nőként máshogy tekintek a témára.
Azt tudni kell, hogy ezek a migránsok többnyire olyan országokból jönnek, akik egy tevét többe néznek, mint egy nőt.... nem véletlen nőtt meg a nemi erőszakok száma Európában lényegesen (Lásd Köln)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!