Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van köztetek olyan aki 1...

Van köztetek olyan aki 1 kocsiban élve bejárta fél Európát?

Figyelt kérdés

Gondolkozom rajta hogy megteszem a nyáron amikor még meleg van Európa nagy részében.

Addig csinálom amíg jól érzem magamat meg pénzzel bírom.

2018. szept. 22. 17:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Remélem nem arra gondolsz, hogy a tengerben majd megmosakszol :) Még ha meg is törölközöl, csomó só fog rajtad maradni, ami szét fogja szedni a bőrödet, főleg a hajlatokban.
2018. szept. 26. 19:21
 12/16 D. Brasco ***** válasza:
Kérdező a kommented alapjan neked fogalmad sincs a dolgokról...de tényleg láthatóan semmiről!El ne indulj sehova ilyen kvalitásokkal,mert ebből sok jó biztosan nem fog kisülni!
2018. szept. 26. 22:43
 13/16 anonim ***** válasza:

5 hétig csak tengerben fürödtem...

Hidd el, hogy egészségesebb mint a sok vegyi szar.

Ne hallgasd a sok paragépre, el kell indulni, megéri.

Azok magyaráznak akik folyton otthon ülnek..

2018. szept. 26. 22:53
 14/16 A kérdező kommentje:

Te Brasco drága egyetlen cukorfalatkám.

Elmondom nekem hogy te hogy lettél annyira okos mint amennyire nem vagy?

Építő jellegű kritikát kérnék, nem elégszem meg annyival hogy valami random hülyegyerek lehülyézzen és azt gondolja magáról hogy okos.

Ez az oviban volt elég.

Próbáld újra please.

2018. szept. 27. 05:39
 15/16 D. Brasco ***** válasza:
Kisfiam itt az egyetlen hülyegyerek te vagy,akinek jól láthatóan semmilyen tapasztalata rálátása nincs a dolgokkal kapcsolatban,de azért nagy pökhendi módon előadod itt magad......
2018. szept. 27. 07:18
 16/16 anonim ***** válasza:

#13-as

Szerinted Te vagy az egyetlen, aki járt már tengernél? :) Nekem, amikor nem zuhanyoztam rendesen, elkezdte kicsípni a hajlataim a só. Ha neked nem, akkor lehet, személyfüggő, van aki érzékenyebb, van aki kevésbé. Ennek ellenére nem ott kéne kipróbálnia a kérdezőnek szerintem.

2018. szept. 27. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!