Tibi 76 kérdése:
Olaszország mely részén a legjobb élni?
Figyelt kérdés
2018. szept. 10. 20:16
1/5 anonim válasza:
Sajnos tapasztalatot nem tudok mondani de én úgy hallottam hogy a déli részen rettentően vallásosak mármint fanatikusan vallásosak néhány helyen, úgyhogy én azt mondanám hogy észak. De persze ez csak egy dolog amit én hallottam, attól még nem feltétlenül igaz.
2/5 D. Brasco válasza:
Az északin.......maximum a firenze-bologna vonalig gondolkozz
3/5 anonim válasza:
Attól függ mit szeretsz. Dél és Észak teljesen más, klímában, emberek mentalitásában, kajában. Nekem pl Szardínia nagyon bejön, igaz ott meg a pénzszerzés, munkahely a gond, de egész délen hasonló a helyzet.
4/5 anonim válasza:
Gyakran járok Olaszországban, nekem Toszkána jön be, illetve ebben a magasságban valamelyik tó- vagy tengerpart.
(Sajnos amilyen ingatlanokat eddig néztem, azok egyenlőre meghaladják az keretemet.)
5/5 anonim válasza:
Nehéz kerdés. Attól függ mit szeretsz, milyen lehetőségeket keresel. ❓❕⁉️
Nagyon del nem. Nápoly környékén vannak szép helyek. De a terület meg mindig nem annyira fejlett, mint észak.
Róma ha a fővárosr vágysz.
Eszak-Adriai részt sem ajánlom.
Ha a hüvüsebbet szereted es német nyelvtudasod is van, akkor Bolzano autonóm megye.
Személy szerint Toszkánát és Emilia-Romagna régiókat tudnám elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!