Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyibe kerül részt venni az...

Mennyibe kerül részt venni az El Caminon?

Figyelt kérdés
Aki volt már, milyen költségekkel kell számolni? Kb mennyibe kerül egy rövidebb szakaszt vagy akár a teljeset bejárni?
2018. szept. 5. 01:12
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Hát tudod, nem tudom, feltűnt-e, hogy itt ülsz az internet előtt?

Ha ugyanezt a kérdést a keresőbe írod be, egész használható találatokat hoz ki.

És nem, nem vagyok bunkó, csak nem értem, hogy az internet előtt ülve valaki miért a Gyakori közönségétől várja a megoldást - ahelyett, hogy segítene magán???

Nézd csak, ha beírtad volna, akkor pont az a cikk címe, mint amit ide írtál:

[link]

2018. szept. 5. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
2018 nyara, északi út, napi átlagban 27 euró jött ki egy napra, az utazást nem beleszámítva.
2019. jan. 23. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:

2-es, hány napig tartott az út?

Annyi ideig mentél, ahogy tervezted, vagy esetleg betegség és más okok miatt csúszott? Mindih meg tudtál ott szállni, ahol szerettél volna? (előre lefoglaltad esetleg?)

Köszi, ha válaszolsz :-)

2019. jan. 24. 07:16
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 Irun-Finisterra, 38 nap. Már februárban megvettem az oda-vissza repjegyet, és bár sikerült tartanom magam az eltervezetthez, utólag a visszautat már nem vettem volna meg ennyire előre, mivel később sem volt sokkal drágább, B tervre meg hazajöhettem volna busszal, annak kiszámíthatóbb az árazása. Az út felénél meghúzódott a combom, de annyira higy azt hittem izomszakadásom van, a kórházban megnyugtattak hogy nem valószínű, csak pihentessem egy hétig. :D Ebből annyi valósult meg higy másnap csak 10 km-t mentem fáslival meg krémmel bekenve, egy hét alatt helyrejött szerencsére, de akkor megijedtem hogy haza kell mennem. Eddig csak foglalás nélkül mentem, egyszer volt olyan hogy tele volt a szállás már délután 2 előtt, voltunk jópáran akik tanakodtak mi legyen, akik beszéltek spanyolul elindultak a városba templomokba, sportcsarnokokban kérdezősködni. Persze volt panzió 30-50 euróért, csak az egy kicsit sok. Végül a rendőrségre mentek be és kinyitott 2 rendőr nekünk egy sportcsarnokot, volt fürdő is, matracokon aludtunk a földön. Miután megsérültem, egy lánnyal mentünk együtt aki spanyoltanár, így volt hogy foglalt előre szállást ahol tudott, nem mindig, de soha nem maradtunk fedél nélkül. :) Volt egy idén nyílt albergue valahol Santiago előtt, modern, talán 50 férőhelyes, vadonatúj új volt minden, és csak hárman voltunk benne. Előtte is egy hasonló, pályázatból épült, ott voltunk 7-en kb. Annyira újak hogy még a friss könyvekben és térképeken se volt rajta.
2019. jan. 24. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen a részletes válaszodat - és hatalmas gratula a teljesítésért! :-)

2019. jan. 24. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!