Repülőre mennyi alkoholt lehet felvinni?
Európán belülre megyünk csak, első repülésem lesz és remegős, gyomorbajos vagyok, de a szilvás unicum-tól megnyugszik a gyomrom, meg én is. Arra gondoltam, hogy laposüvegben vinnék. Hány deciliter folyadékot, alkoholt lehet felvinni repülőre? Illetve magyar fapados légitársaságoknál lehet a gépen alkoholt kapni/inni?
Nem tervezek lerészegedni természetesen, alkesz sem vagyok, de ha nem iszom unicumot, félek, hogy hányni fogok a felszállásnál!!! :(
Más rövidet sem iszom, mert filmeken látom, hogy whisky-znek a repülőn vagy pezsgőznek, de én azokat nem iszom!
Szóval kinek mi a tapasztalata? Felvihetem a repülőre az unicumot?
Jajj de sznob vagy. Nem iszó meg akármilyen sz.art.
Vidde fel a beledbe az unicumot attól jobb lesz a repülés.
100ml folyadek az, amit atengednek a biztonsági ellenorzesen.
Magyar fapados társaság nincs.
Valami enyhe nyugatoval vagy daedalonnal jobban járnál, ettől szinte biztos hányni fogsz
Nem kell vinni semmit. Igyál egyet a transitban.
Fapadoson általában rövidital nem kapható, csak sör, bor. De van, ahol egyáltalán nincs alkohol.
Köszönöm azoknak, akik érdemben válaszoltak és nem alkoholistáztak le.
Csak úgy szólok; az alkiknak tök 8, hogy mit isznak, csak ártson. Én azt akarom, hogy lenyugtassa az idegeimet meg a gyomromat, mert nálam a kettő jó barátságban van és ha az egyik szarul van, akkor a másik is, márpedig az idegeim szarok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!