Kezdőoldal » Utazás » Európa » ÖBB netes jegyvásárlás hogy...

ÖBB netes jegyvásárlás hogy működik?

Figyelt kérdés

Nézegettem és nagyon tetszik, hogy a helyet is belehet állítani, hogy hova kérem, de ha megrendelem a jegyet akkor hogy veszem át? Vagy ki kell nyomtatni? Ha igen akkor nemzetközi forgalomba is lehet nyomtatni? Mert a MÁV-osokat nem lehet.

Aki ért hozzá leírhatná ezeket részletesen. Köszönöm szépen előre is.

Railjetről lenne szó ha ez számít.

2018. aug. 19. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Magyarországra nem rendelhetsz jegyet, csak Ausztrián belül postázzák ki.
2018. aug. 19. 12:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha Mo-n belül is megy az x szmámú Railjet akkor a mávon keresztül vehetsz jegyet.

Pl. Zürich-Bp.

Ha Svájcban veszem, akkor SBB oldalán, és kiküldik Svájcon belül a jegyeket.

Mávnál meg kapok kódot és azt kell az automatába pötyögni.

2018. aug. 19. 12:09
 3/5 A kérdező kommentje:

Na ja, vehetek a mávon keresztül csak ott nem tudom pontosan kiválasztani a helyemet. Egyébként nem értem, hogy legalább a máv a saját járataira miért nem tud ilyen hely foglaló rendszert kifejleszteni.

2018ban nekem ez a címre kiküldős dolog eléggé elavultnak tűnik amikor már a MÁVnál is van applikácíióban lévő jegy, nyomtatható jegy, nemzetközi esetében pedig automatából átvehető jegy.

És a cseh vasútnál is így vannak a jegyek? Mert ott is tök jó az online felület és sokszor olcsóbb a jegy mint a mávnál.

2018. aug. 19. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ÖBB-nél a nemzetközi jegyet is ki tudod magad nyomtatni. Letöltheted a honlapról pdf-ben, kérheted e-mailben vagy mobiltelefonos applikációra. Nemzetközi forgalomban a helyfoglalás nem kötelező a RailJet-re, de azt is tudsz venni interneten a jegyhez.
2018. aug. 19. 19:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor ezek szerint az előző válaszok rosszak voltak?
2018. aug. 20. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!