ÖBB netes jegyvásárlás hogy működik?
Nézegettem és nagyon tetszik, hogy a helyet is belehet állítani, hogy hova kérem, de ha megrendelem a jegyet akkor hogy veszem át? Vagy ki kell nyomtatni? Ha igen akkor nemzetközi forgalomba is lehet nyomtatni? Mert a MÁV-osokat nem lehet.
Aki ért hozzá leírhatná ezeket részletesen. Köszönöm szépen előre is.
Railjetről lenne szó ha ez számít.
Ha Mo-n belül is megy az x szmámú Railjet akkor a mávon keresztül vehetsz jegyet.
Pl. Zürich-Bp.
Ha Svájcban veszem, akkor SBB oldalán, és kiküldik Svájcon belül a jegyeket.
Mávnál meg kapok kódot és azt kell az automatába pötyögni.
Na ja, vehetek a mávon keresztül csak ott nem tudom pontosan kiválasztani a helyemet. Egyébként nem értem, hogy legalább a máv a saját járataira miért nem tud ilyen hely foglaló rendszert kifejleszteni.
2018ban nekem ez a címre kiküldős dolog eléggé elavultnak tűnik amikor már a MÁVnál is van applikácíióban lévő jegy, nyomtatható jegy, nemzetközi esetében pedig automatából átvehető jegy.
És a cseh vasútnál is így vannak a jegyek? Mert ott is tök jó az online felület és sokszor olcsóbb a jegy mint a mávnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!