Milyen rejtett költségek vannak a ryanairnél?
Sziasztok!
Szeretnék velük utazni Dublinba és 25k-ból ki is jön a jegy az oldalukon de arról egy szó nem esik, hogy ennyi és nem több. A GYIK ban írnak reptéri illetéket és hasonló díjakat de azt nem mondják, hogy ők már ezzel kalkulálták a díjat vagy ez majd plusz lesz. Illetve ezen díjak mértékéről sem találok infot.
Egyszóval ha valaki már utazott velük és felhomályosítana azt megköszönném.
Nem tudom milyen olvasnivalókon szocializálódtál, de nincs, és tán sosem volt olyan, hogy reptéri illeték.
Az online repülőjegy világban azt fizeted, amit látsz, és a fapados világban az a plusz költség, amiért te fizetni akarsz. Magadnak válogatod össze a szükséges dolgokat.
Annyit még tanácsnak, hogy lehetőleg ne akarj extrákat: ne vegyél több csomagot a kelleténél, ne akarj előbb beszállni, és főleg ne kérj biztosítást. Azt ikszeld be tehát, hogy nem kérek biztosítást.
Kedves utolso, mibol gondolod, hogy fogalmam sincsen?
Kulfoldon elek, gyakran repulok, es igenis utananeztem. Irtak is, hogy randok adjak a helyeket annak, aki nem foglal elore. Tovabba azt is megemlitik, ha tobb szemely egyutt veszi a repjegyet es nem egymas melle szolnak a jegyeik csak abban az esetben korrigalnak, ha szulo - gyerekrol van szo.
Azt pedig en tudom jobban, hogy megeri e nekem azt a kis extra osszeget, hogy a parom mellett ulhessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!