Mit kell fizetni a repülőjegyen kívül?
Figyelt kérdés
még sosem repültem, kíváncsi lennék, hogy miket kell még fizetni2010. jún. 20. 21:26
1/10 anonim válasza:
a repülőjegybe be van építve a reptéri illeték stb.. max a túlsúlyért kell fizetni.
2/10 A kérdező kommentje:
mi az hogy a túlsúlyért?
2010. jún. 20. 21:41
3/10 anonim válasza:
de azért csekkold, h biztos tartalmazza-e a reptéri illetéket!:P
4/10 anonim válasza:
meg van adva, mennyit nyomhat max. a csomagod. (légitársaság honlapján) ha túlléped, fizetsz.
5/10 anonim válasza:
ha utazási irodával mész, akkor az árban általában nincs benne az illeték meg a transzfer.
6/10 A kérdező kommentje:
azt hittem, hogyha 160 kilós vagyok , akkor 2x annyit kell fizetni :D
és mitől függnek az árak? láttam olyat ami mondjuk 4000 ft, meg olyan ami 16000. csak az időpont más
2010. jún. 20. 21:57
7/10 anonim válasza:
mármint mi 4000 mag mi 16000? bocsi, de nem értem.
8/10 anonim válasza:
attól függ,hogy az napra éppen mennyi az ár. Érdemes előre foglalni (vagy utolsó pillanatban) és pár napon át nézni az árakat. Lehet a jegy x forint és a tízszerese is.
9/10 A kérdező kommentje:
tehát augusztus 1.én az ár 4000ft, aug. 2.án pedig mondjuk 16000 ft
2010. jún. 20. 22:15
10/10 anonim válasza:
abszolút változó. de ált. időben érdemes foglalni, mert pofára esés is lehet belőle...főleg a nyári szezonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!