Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennénk Korfura de melyik...

Mennénk Korfura de melyik városába menjünk?

Figyelt kérdés
Korfura szeretnénk menni idén nyáron, de nem tudjuk melyik városban van a legtöbb látnivaló, ahol még nagyon szép kék vizű strand is van és éjszakai pörgős élet? Tudnátok segíteni?
2010. jún. 20. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hali

Én Sidariban voltam kétszer, de Korfun nem nagyon lehet mellé lőni minden hely nagyon szép, és mindenhol szép tiszta a víz. Paleokastrica, az ami ugyan elképesztően gyönyörű, de nagyon gyorsan mélyül a víz, ezt úgy kell érten, hogy 2-3 méterre a parttól, már jó 3-4 méter méter mély, és mindig hideg a víz, ilyen 18 fokosnál sosem melegebb.

2010. jún. 20. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kiegészítem kicsit a válaszomat, Korfu fővárosa Kerkira elég pörgős és szép város sok látni valóval, de tudni kell, hogy az kifejezetten város, nem pedig ilyen üdülő falu. Sidariban éjjel 3ig még lazán megy a nyüzsgés mindig. Sidarinak van egy különleges része ahol homokkő sziklák nyúlnak be a tengerbe, amikből a tenger és a szél elképesztő formákat hozott létre.

A strandok közül Ierapetra kapott többször kitüntetést a víz tisztasága miatt, de nem szép a strandja.

2010. jún. 20. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
én moraitikán voltam már párszor, nekem nagyon bejön. van élet, de nem nevezném városnak. a strand olyan, hogy kint a napernyős részen sóderos, de a vízben finom homok van, van sok étterem, büfé is strandon.
2010. jún. 20. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!