Zakynthosra/Korfura busszal? Mennyi a menetidő? Kilehet bírni? Ti hogy bírtátok?
Tavaly Platamonasba voltunk, már nem emlékszem hány óra volt :D olyan 16 lehetett talán..nemvolt vészes csak nemvolt párnánk és egy idő után kényelmetlen lett..nem kicsit, nagyon..
Olvasgattam itt az oldalon és van aki azt írja h Zakynthosba az út 26 van aki azt h 38 óra !!!Azért az durva :S
Sok sok véleményt szeretnék olvasni:)
soha nem mennék ilyen hosszú útra busszal. utána 1 hét mire kihevered az utat.
Olyan olcsó a repülő, semmi értelme buszozni.
nem tudom hol nézted a repülőjegyeket, pl a wizzairnél 40 ezer oda vissza, mindennel együtt júliusban.
(oké a bőröndfeladás az +5000 forint)
sőt, julus wégw felé vannak 10.000 forintos jegyek is. És ez csak 1 fapados. nézzétek meg a többit is.
Az árak változnak,tehát érdemes pár nap múlva újra megnézni ha nem találsz.
(nekem volr, hogy 50 eurp volt a jegy 3 napif, egy délután levitték 5 euróra, akkor megvettem, másnap már 70 euró volt. tehát folyamatosan nézni kell
Szerintem megéri a repülő!
A buszos utat 2 nap mire kihevered, én vasúton utaztam 14 órát, de mikor leszálltam Olaszországban, olyan voltam, mint a mosott xar:)
2 nap kellett, mire észhez tértem!:)
Egyébként a repjegyek ára a Wizzair-nél akár az adott napszakonként is változhat a foglalások tükrében. Mi is így jártunk. Reggel még drágább volt, du. már 3000ft-al olcsóbb:)
Ha veszel egy nagy bőröndöt, akkor csak egy poggyászdíjat kell fizetni, az kibírható!
Apropó vonat! Mennek Görögországba is, érdemes megnézni az elvira nemzetközi utazás részét!!!
Sok sikert!!:)
Előző vagyok. Bocsi, úgy emlékeztem, járnak Görögbe is vonatok, de most néztem az elvirán, hogy már nem...
pedig a helyi vasúttal tovább tudtatok volna menni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!