Ha online foglalom a repjegyet (wizzair) akkor az a 4125 Ft poggyászdíj az oda-vissza szól vagy csak oda?
Figyelt kérdés
Még olyan kérdésem lenne, hogy egy üveg bort vihetek-e feladott poggyászba? Ha csak dobálják a bőröndöket nem lesz baja? Mik a tapasztalatok? Köszönöm előre is!2010. jún. 20. 18:16
1/5 anonim válasza:
Ez a díj csak egy útra szól.
A feladottba viheted a bort, jól csomagold be és a bőrönd közepébe tedd, hogy védve legyen. Nekem még sose volt problémám ebből.
2/5 anonim válasza:
Szerintem rakd azt a bort azért valamibe. Bor szaküzletekben lehet venni fa dobozt, amiben biztonságban lesz. Én is mostanában foglalok majd jegyet a wizz-nél, és a csomag díjat úgy írja, hogy csomag/út...szóval 2x számold a 4125-öt.
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!
2010. jún. 20. 20:44
4/5 anonim válasza:
Sziasztok! Ez a kérdés jó kérdés, mert nekem sem tiszta. Azt értem hogy 2x kell számolni a 4125 Ft-ot, azonban ez a 4125 Ft csak a telefonos ügyfélszolgálaton illetve a weboldalukon lefoglaltak szerint érvényes. Ha a reptéren fizeted ott már kb. a kétszeresébe kerül. Akkor most ez hogy is van? Nem szeretnék hazafele jövet duplán fizetni:S segítsetek légyszi, hogy akkor ez hogy is van... Vagy ha oda-vissza útra foglalom a jegyet, mindenképp ez a 4125 ft az érvényes hazafele jövet is? a válaszokat köszönöm előre is!
5/5 anonim válasza:
A foglalásnál az oda vissza útra meg kell adni, hogy hány feladott poggyászod van. Duplán fogja számolni az 4125.-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!