2/6 anonim válasza:
Jó pár millió ember elmenekült onnan az elmúlt 10-15 évben szóval annyira csak nem jó.
4/6 anonim válasza:
Ahogy egesz vilagon igaz: sok penzed van, jo munkad, jo az elet. Kis penzu nyugdijas vagy, nagyon nehez.
5/6 anonim válasza:
Hát, én csak tanultam ott (Varsóban). Szerintem jó hely, nem túl drága, az emberek kedvesek. Nyugis hely, nincsenek migránsok, sőt külföldiek sem nagyon.
6/6 buszter válasza:
Én 10 éve élek Lengyelországban. Egy kis városban. Nyugis az élet:) mindegy mit dolgozol ha szereted. Ha még nem vagy 30 éves akkor menj el egy EVS projektre es ingyenesen tölthesz 1 évet külföldön mint önkéntes. Igy lesz egy éved hogy nyelvet tanulj és megismerd a kultúrát. Irj privatba ha érdekelnek részletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!