Bécsben meglehet élni egy hónapig 200€-ból?
Szóval dolgozni fogok, egy hotelben leszek éttermi kisegítő.
A szállást biztosítják. Elvileg havi bérletet nem vennék mert nagyon drágának találom(49-52€?!) és annyit nem tudnék utazni a túlórázások miatt.
Szóval elméletileg csak kajára kell költenem.
Itthonról az öblítőtöl elkezdve a fűszerekig mindent viszek. Tényleg tisztítószerek, napi krémek, fürdéses cuccok, női dolgok, könyvek, ruhák, ágynemű, ételesdobozok, szóval tényleg azt hiszem mindent.
És így a kérdésem, hogy ha csak ételre kell költenem (amit amúgy magam tervezek főzni) akkor 200€-ból kijöhetek? Vagy nagyon szűkölködni kell majd?
Tudtok valami jó spórolási ötleteket?
Persze terveztem, hogy bejárom a város nevezetességeit ha már egyszer ott vagyok, de majd csak utána hónapban,ha már tudom, hogy hogyan is állok anyagilag.
Hazautazni egyszer fogok. Egy hétre aztán vissza.
Köszi a valaszokat.
#1-es. Koszi,megnyugtattal. Kicsit feltem, hogy ennyi eleg e.
#2-es: mert jelenleg nincs többre keretem.
Ha éttermi kisegítő leszel, akkor naponta minimum egyszer ehetsz a munkahelyeden.
Ahogy előttem is írták, akciós vásárlással és olcsó ételekkel ki tudsz jönni belőle, bár nagyon szűkösen.
Az pedig, hogy egy hónapig nem fogsz kimondottam "egészséges" menüket enni, igazán nem számít.
A hazajövetel ebbe nehezen fog beleférni, bár attól is függ, hogy hol laksz Magyaországon.
Félre értitek.
Nem ennyit fogok keresni. Forintba átszámolva kb 300ezer körül kapok augusztus elején.
Csak hónap elején kapom meg a fizetést, és otthonról ennyivel tudtam eljönni.
Határ mellett lakom. Persze vonatra kell jegy meg pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!