Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátországban hova?

Horvátországban hova?

Figyelt kérdés
18-20év körüli pároknak olyan környék hirvátországon belül, ahol szeptember elején is nyárias idő van. A környéken lehet kirándulni (nem feltétlen történepmi helyekre, bár az is, szép, külőnleges tájaka.) Strand legyen a közelben is, "tömegstrand" ahol mennek a hajók, azok a banán szarságok stb.. vannak emberek, ettermek a parton, szép táj a háttérben. Ugyanakor elnlehessen kirándulni úgymond elzártabb romantikus öblökre/partokra, ahol nincs tömeg. Esti élet valamennyi legyen, de nem feltétlen a bulizósra gondolunk. Mennek az emberek az utcácskákon, butikok, bazárok, kajáldák, akár egy romantikusabb séta a kikötőben, parton. Válaszokat előre is köszönöm, és több ajánlás is jöhet,némi vágy hiányossággal is, akár kicsot leírva a környéket. UI. tényleg tök solat keresgéltem, de a képek nem beszélnek tapasztalatokról :D. Köszi mégegyszer.

#Horvátország #nyaraláshorvátországban #horvátnyaralás #nyaraláspároknak #nyaralásfiataloknak
2018. júl. 18. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Makarska ennek maximálisan eleget tesz, gyakorlatilag körülírtad.
2018. júl. 18. 13:00
 2/7 D. Brasco ***** válasza:
Trogir meg split kornyeke pl
2018. júl. 18. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Trogir, Split, Makarska, Rovinj.
2018. júl. 18. 19:00
 4/7 anonim válasza:
+1 Rovinj :)
2018. júl. 18. 23:35
 5/7 A kérdező kommentje:
krk-kel mizu? sokat szemeztünk vele, láttam is pont egy kérdést, de semmi jó válasz nem colt rá.
2018. júl. 19. 07:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi tavaly voltunk a Krk szigeten és imádtuk. 1 hetet simán el lehet tölteni változatosan.

Legszebb városok:

Krk óvárosa(innen indulnak hajókirándulások is)

Vrbnik (itt van a világ legszűkebb utcája)

Legszebb part: Stara Baska(vadregényes eldugott öblökkel, Baska(bulisabb de mesés)

Rengeteg túraútvonal is van innen.

Érdekesség: Silónál fekete gyógyiszap van

Amu csúnya: Omisalj

2018. júl. 19. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Érdekes módon nekem Krk olyan nagyon nem jött be, viszont az odavezető autóutak a partmenti hegyoldalon elképesztően szépek.

Mi tavaly szeptemberben voltunk, és akkor már elég vacak lehet az idő (nem feltétlenül, de számítani kell arra is - sok eső, szél stb).

Igazából nincs sokminden a szigeten, az összes kis városkája teljesen egyforma, viszont mindegyik tiszta, bájos, kicsit uncsi. Az emberek kedvesek.

Szerintem az általad írt feltételeknek megfelel Krk, nekem nem lett a kedvencem, de nem rossz hely.

2018. júl. 21. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!